top of page
Mask Group 12.png

Om oss

A Marine säljer, reparerar, förmedlar samt servar båtar.
Vi säljer, servar, reparerar och installerar motorer, transmissioner och reservdelar till Marin och industri,med FPT och Volvo Penta som specialitet.

MMS-AB

Tillsammans med vårt systerföretag MMS AB kan vi leverera renoverade Volvo Penta drev med garanti. Vi är specialiserade på plastreparationer i alla storlekar och kan åta oss stora plastreparationer i vår verkstad samt lackering av båtar med både gelcoat och topplack.

Vi är startklara.

Vi har servicebilar som står klara för att rycka ut på service och reparationsarbeten runt Stockholm och mälardalen. Vi har även en servicebåt utrustad för bogsering samt bärgning av grundkörda fritidsbåtar. Vi erbjuder båtägare möjlighet till en nyckelfärdig förvaring av sin båt i vår varmhall vinterhalvåret, där alla sorters arbeten kan utföras.

Med lång branscherfarenhet så besitter vi kunskapen som behövs för att göra ett bra jobb och vårt mål är att med enkla och konkreta metoder göra så att våra kunder alltid känner sig nöjda. Lösning är sällan mer än ett samtal bort. Så tveka inte att kontakta oss via E-post.

bottom of page